|
|
|
... megfelelően vérpezsdítő és csábító. Az olvasztott zsírt is kanalazd bele a tésztába.
Fogj egy kb. 25x35-40 cm-es tepsit, és béleld ki sütőpapírral. Semmi fakszni, sem zsíroznod, sem lisztezned nem kell. A papírra öntöd a tésztát, és belerakosgatod a gyümölcsöket. Azért a végén, hogy ne süllyedjen le az aljára. Ha mégis ott kötne ki, semmi vész, fogd rá, hogy így akartad erede... |
|
|
|
|
|
|
|
... megfelelően vérpezsdítő és csábító. Az olvasztott zsírt is kanalazd bele a tésztába.
Fogj egy kb. 25x35-40 cm-es tepsit, és béleld ki sütőpapírral.
Semmi fakszni, sem zsíroznod, sem lisztezned nem kell.
A papírra öntöd a tésztát, és belerakosgatod a gyümölcsöket.
Azért a végén, hogy ne süllyedjen le az aljára. Ha mégis ott kötne ki, semmi vész,
fogd rá... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... élesztőt, zsiradékot, a p.cukorral, sóval, majd a tojások sárgájával,
ezután fogod a nedves anyagokkal összegyúrni.
Nem ragadós tésztát kapsz, így nyújtáskor sem kell a deszkát lisztezned.( ha mégis ragacsos, pici liszttel formázd át)
Töltelék: 85 dkg mák, vagy dió, 50 dkg kristálycukor, 15 dkg kekszmorzsa., mazsola, őrölt fahéj, ízlés szerint szegfűszeg, sok-sok re... |
|
|
|
|
|